ПРОЦЕДУРА

Първоначално се извършва функционална оценка на нервната система и мозъка чрез количествено ЕЕГ и сензори за периферна нервна система. Функционалните оценки в Центъра се извършват лично от д-р Стоян Везенков.

Резултатите от функционалната оценка са готови веднага и се обсъждат с д-р Везенков. Ако имате съпътстващи епикризи или изследвания, които искате да обсъдите с доктора, можете да ги донесете с Вас, като предвидите едно копие да остане за файла Ви в Центъра.

На база на резултатите д-р Везенков назначава програма за терапия, програма за превенция или предоставя насоки за самостоятелно справяне чрез оптимизиране на поведението и начина на живот.

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС

За да запазите час за функционална оценка е нужно да заплатите съответната такса по банков път и да ни изпратите копие на платежното нареждане на имейл info@neobov.com

В имейла посочете имената и възрастта на лицето, на което ще се извършва оценката, както и телефон за връзка. Ще получите телефонно обаждане или обратен имейл с покана за ангажиране на конкретен ден и час, според натовареността на графика ни. Оценките се извършват от понеделник до четвъртък, от 10.00 и от 12.00 часа. Обикновено графикът е запълнен около 3-4 седмици напред, затова Ви молим да проявите търпение и разбиране.

ТАКСИ

Функционална оценка на възрастен – 110.00 лв /продължителност 90 минути/

Функционална оценка на дете (до 14 г.) – 90.00 лв. /продължителност 60 – 90 минути/

Функционална оценка на дете до 3 г. – 60.00 лв. /продължителност до 60 минути/

Само след провеждане на функционална оценка може да бъде назначено:

Цялостно функционално ЕЕГ (до 9 г.) - 240 лв. /продължителност 60 минути, подробен доклад до 2 седмици/

Цялостно функционално ЕЕГ (над 9 г.) - 290 лв. /продължителност 60 минути, подробен доклад до 2 седмици/

Банкова сметка :

Център за приложни невронауки ВЕЗЕНКОВ

IBAN / Сметка: BG19STSA93000025908836
Банка: ДСК
Банков код:
STSABGSF

Основание : Функционална оценка ИЛИ Цялостно функционално ЕЕГ (имена), (възраст)

Обадете се сега