Обадете се сега

+359 2 996 38 84

Всеки ден, докато трае извънредното положение заради COVID-19, от 11:00 до 12:00 ч. на сървъра NeuroSciencesBG на Центъра ще се провеждат безплатни он-лайн консултации, демонстрации и "отворени прозорци", водени от д-р Стоян Везенков.

Възползвайте се от тази възможност да се запознаете с един нов свят на невронауките - психофизиология, функциониране на тялото, как да се справим с депресията, страховете и паниката, как да управляваме стреса, емоционални изблици, агресивно поведение, конфликти и как да постигнем баланс между психиката и тялото си, как да отстраним трайно симптоми чрез прости ежедневни упражнения и знания, базирани на научни доказателства, както и добри терапевтични практики със или без биофийдбек технологии.

За всеки има индивидуално решение и всеки сам може да се справи със собствените си проблеми, стига да знае как. Вземете юздите на собствения си Живот в свои ръце в идващия всеобщ глобален хаос! Има неща, които не можем да променим, но има неща, които са в нашата власт и знание и можем да променим. Събудете Силата на Живота във Вас! Тя е всемогъща!

Очакваме Ви по всички комуникационни канали:

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

facebook: https://www.facebook.com/CenterForAppliedNeurosciencesBG/

Месинджъри Viber, Whatsup, Telegram на телефон +359 885 929 995

Или просто последвайте "белия заек" до нашия сървър NeuroSciencesBG (регистрирайте се на две стъпки с Вашия мейл). Не забравяйте да инсталирате апликацията на Discord на Вашия телефон, за да следите всичко, което се случва в "заешката дупка".

Да влезем в новата ера на взаимоотношения без стрес, паника и депресия, но спокойни, устойчиви и адаптивни към всякакви промени! Да събудим заедно Силата на Живота, която дреме в нас и която може да се справи с всякакви предизвикателства!

 

Обадете се сега