Обадете се сега

+359 2 996 38 84

В предвид извънредното положение покрай пандемията с COVID-19 и социалната изолация, която трябва да спазваме, Центърът предлага дистанционна форма на невротренинги, у дома, чрез Вашия компютър, под ръководството на биофийдбекър. Справянето със стреса при рязката промяна на начина ни на живот е първостепенна грижа, която ще Ви предпази от срив на имунната система. Възползвайте се от новите възможности, за да преминете през тази невиждана буря безопасно и да запазите най-важното - Вашето здраве и психичен баланс. Ние знаем как.

1. iFeel Bluetooth Heart Rate Variability Sensor за дистанционни невротренинги вкъщи под ръководството на биофийдбекър, осигурен от Центъра за приложни невронауки.

  • Включва:
    • Пръстов сензор за пулс и вариабилност на пулса
    • Ушен сензор за пулс и вариабилност на пулса
    • Alive Home Software за PC (инсталация и активация дистанционно от оператор на Центъра при задължително условие, наличие на Интернет връзка)
  • Биофийдбек оператор, под ръководството на д-р Везенков, който дистанционно провежда невротренингите с Вас през Вашия компютър
  • Цена: 397 лева (с възможности за изплащане или в пакети за биофийдбек терапия)

В тези времена на социална изолация, без никаква организирана двигателна активност (спорт, танци, фитнес, йога и др.), всички дейности трябва да се реорганизират, така че да поддържат Вашето здраве и психичен баланс. Ние знаем точно как, обективно измервайки ефекта от всичко, което правите през деня и нощта.

За повече информация на телефон 02 996 38 84 или 0885 929 995, или на ел.поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и на сървъра за дистанционно обучение NeuroScienceBG (след регистрация).

За директни поръчки и получаване на актуални оферти с начини на плащане и срокове на доставка, можете да попълните формата:
https://forms.gle/f3c1pVpJgQ951TGt8

 

Обадете се сега