Обадете се сега

+359 2 996 38 84

Биофийдбек апарати

Център за приложни невронауки, София може да консултира всеки, който желае да закупи биофийдбек апарати (хардуер и софтуер) от водещи световни производители, за да ги използва в своята практика, терапевтични кабинети, у дома или в релакс зони на корпорации, офиси, или в спа центрове. В зависимост от Вашите цели, краткосрочни и дългосрочни идеи за развитие и не на последно място наличен бюджет, ние можем да Ви препоръчаме цялостни решения, да си закупите сами или да Ви доставим специално за Вас избрано биофийдбек оборудване. Ние можем и най-добре да Ви обучим как най-ефективно да използвате избраната от Вас биофийдбек апаратура, защото сме лидери в областта и провеждаме научни изследвания за ефективност на прилагането й.

Ние сме официални представители на SomaticVision and Alive Software за България (https://www.somaticvision.com/Partners)

Биофийдбек продуктите, които доставяме ние са представени тук:

В предвид извънредното положение покрай пандемията с COVID-19 и социалната изолация, която трябва да спазваме, Центърът предлага дистанционна форма на невротренинги, у дома, чрез Вашия компютър, под ръководството на биофийдбекър. Справянето със стреса при рязката промяна на начина ни на живот е първостепенна грижа, която ще Ви предпази от срив на имунната система. Възползвайте се от новите възможности, за да преминете през тази невиждана буря безопасно и да запазите най-важното - Вашето здраве и психичен баланс. Ние знаем как.

1. iFeel Bluetooth Heart Rate Variability Sensor за дистанционни невротренинги вкъщи под ръководството на биофийдбекър, осигурен от Центъра за приложни невронауки.

  • Включва:
    • Пръстов сензор за пулс и вариабилност на пулса
    • Ушен сензор за пулс и вариабилност на пулса
    • Alive Home Software за PC (инсталация и активация дистанционно от оператор на Центъра при задължително условие, наличие на Интернет връзка)
  • Биофийдбек оператор, под ръководството на д-р Везенков, който дистанционно провежда невротренингите с Вас през Вашия компютър
  • Цена: свържете се с нас за актуална оферта

Този апарат е най-добрият помощник на всеки биофийдбек терапевт и всеки, който желае да тренира сериозно вкъщи своята вегетативна нервна система, вегетативно-емоционалните си реакции под ръководството на невротерапевт.

Един от най-добрите биофийдбек хардуери на пазара, които съчетават професионални и точни измервания на сигнали от тялото, изключителен софтуер и достъпна цена.

Обадете се сега