Обадете се сега

+359 2 996 38 84

 

 

                                                                                                                 Детски терапевтичен център „Ваня“

                                                                                                      

Екипът извършва оценки на развитието на децата и предлага на родителите възможности за терапевтична подкрепа в тези сфери, в които детето има нужда. Към всяко дете се прилага индивидуален подход – извършва се оценка на развитието, изработва се план и се определят конкретни цели в терапевтичната работа. Родителите могат да се възползват и от възможностите, които се предлагат за почасов престой на децата в групи за игра, под наблюдението на специалисти, както и социализиращи събития с цел изграждането на активна родителска общност.

 

Центърът е централно разположен до метростанция „Витоша“ и „Парадайс център“. Разполага със специално оборудвани зали и кабинети за всички услуги, включително зала за ерготерапия и сензорна интеграция, зала за психомоторно развитие, кабинет за фина моторика и ежедневни дейности, кабинети за логопедична и психологична терапия, и диагностичен кабинет.

Свържете се с нашите партньори като изпратите мейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадите на тел. 0885 19 19 96.

 

Повече информация можете да намерите на сайта https://www.detskiterapii.com/

 

Обратно към Партньори

 

Обадете се сега