Обадете се сега

+359 2 996 38 84

 Алтруизмът спасява човека от оковите на отчуждението в свят на конкуренция и постоянна борба за оцеляване, който все повече ни разболява и психически, и физически. Когато те е грижа за другия и проявиш съвсем мъничко интерес към него, това променя живота му по чудодеен начин и го осмисля. Не само на дарения, но и на дарителя. Да даряваш е способност, която се упражнява всекидневно и буквално носи здраве. Да даваш без да искаш нищо в замяна и да видиш плодовете от милосърдието си, носи вътрешен мир и удовлетвореност.

Центърът за приложни невронауки е сдружение с нестопанска цел, под ръководството на д-р Стоян Везенков и е първия по рода си в България, който освен научни изследвания предлага на нуждаещите се немедикаментозна, без хранителни добавки, без никакви стимулационни методи, научно базирана невротерапия с биологична обратна връзка (биофийдбек и ЕЕГ неврофийдбек) на множество психосоматични нарушения – коремни болки, главоболие, мускулна болка, тревожност, паник атаки, световъртеж, задух, сърцебиене и много други вегетативни симптоми без видима органична причина. 80% от заболяванията са с психосоциална причина – или от постоянно нервно напрежение и стрес или невъзможност да следваш все по-нарастващите изисквания и натоварвания на социалната среда.

Хората, които идват при нас са ходили при всякакви лекари-специалисти, но не получават диагноза, защото изследванията са „чисти“, но страдат всеки ден и целият им живот се завърта като във фуния около симптомите, а накрая стигат до психиатър. Започват медикаментозно лечение с достатъчно допълнителни странични ефекти и качеството им на живот се срива. С невротренингите в рамките на 3 месеца симптомите се овладяват и хората връщат живота си и продължават да преследват мечтите си. Нашето мото е не храни веднъж нуждаещия се, а го научи как сам да си изкарва прехраната. Ние учим хората сами да се справят със симптомите чрез прости индивидуални упражнения за нервната система, като ефекта от тях се проследява със сензори, които измерват реалните физиологични процеси в тялото.

На всички благодетели и хора с голямо сърце предлагаме следната възможност за благотворителност. Вашето дарение ще стане част от Дарителски Фонд и ще бъде използвано (1) за терапия на човек, който Вие посочите или (2) по наша преценка в зависимост от степента на тежест на симптомите в листата на чакащите. Вие ще получите подробен доклад, при спазване на защита на личните данни, за промените, които благодарение на Вас са се случили с човека по време и след проведената невротерапия с биологична обратна връзка.

Сметка за дарения: БАНКА ДСК ЕАД (BIC: STSABGSF), IBAN  BG19 STSA 9300 0025 9088 36, ЦЕНТЪР ЗА ПРИЛОЖНИ НЕВРОНАУКИ, ЕИК 205316303, София, ул. Петър Бонев 4, тел.: 0896650563, e-mail: infТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Обадете се сега