Обадете се сега

0896 65 05 63

Биофийдбек апарати

Център за приложни невронауки, София може да консултира всеки, който желае да закупи биофийдбек апарати (хардуер и софтуер) от водещи световни производители, за да ги използва в своята практика, терапевтични кабинети, у дома или в релакс зони на корпорации, офиси, или в спа центрове. В зависимост от Вашите цели, краткосрочни и дългосрочни идеи за развитие и не на последно място наличен бюджет, ние можем да Ви препоръчаме цялостни решения, да си закупите сами или да Ви доставим специално за Вас избрано биофийдбек оборудване. Ние можем и най-добре да Ви обучим как най-ефективно да използвате избраната от Вас биофийдбек апаратура, защото сме лидери в областта и провеждаме научни изследвания за ефективност на прилагането й.

Биофийдбек продуктите, които доставяме са представени тук:

Този апарат е най-добрият помощник на всеки биофийдбек терапевт и всеки, който желае да тренира сериозно вкъщи своята вегетативна нервна система, вегетативно-емоционалните си реакции под ръководството на невротерапевт.

Един от най-добрите биофийдбек хардуери на пазара, които съчетават професионални и точни измервания на сигнали от тялото, изключителен софтуер и достъпна цена.

Обадете се сега